Skandi Trend

2015. március 2., hétfő

Pasztellbe öltözve - Green Gate új kollekció

Épp most olvastam el a jövő heti időjárás előrejelzést. Sajnos nem sok jóval kecsegtet. 
A tavasz egyenlőre csak a naptárban érkezik el hozzánk.
Na, de ne búsuljunk – a hóvirágok már nyílnak a kertekben és a krókuszok is nagyon készülődnek. A tavasz már itt van a nyakunkon. Én már érzem. Imádom. Gyerekkorom óta ez a kedvenc évszakom. A természet újjászületése, a virágok nyílása, a fák fehér virágba borulása minden évben lenyűgöz. Talán ezért is szerettem bele azonnal a Green Gate tavaszi-nyári kollekciójába.

 Az új kollekció tompa pasztell színekkel csábít minket. Gyönyörűek a színek és minták, a virágos design sokak örömére ismét uralja a kollekciót.

A főszerepet idén a rózsaszín kapta. Ebbe a színbe öltöztek a csészék, a tányérok, a párnahuzatok, de még a párnák és a takarók nagy része is. A Live & Aya és a  Ditte & Naomi kollekciókban a púderrózsaszín árnyalatát a mentazölddel egészítették ki. 
Csodálatos, letisztult és kifinomult, igazi tavaszi hangulatot ötvöz e kombináció. (Liva pink csésze, Liva warm gey tányér, Liva pink textil szalvéta, Naomi pink tányér Ditte pink asztali futó, Aya aqua párnahuzat).

A Simone & Olivia kollekció sem marad ki a rózsaszín őrületből. Itt pasztelrózsaszín árnyalatában jelennek meg az újra designolt kávéscsészék, tányérok, és teáskannák is. (Pastel pink teáscsésze, tányér és teáskanna).






A málnarózsaszínben pompázó Audrey &Frederikke kollekció rózsaszínje pedig még azok szívét is meglágyítja, akik egyébként nem hívei e színnek. Ez a mély tónusú, sőtétrózsaszín árnyalat a fehérrel kombinálva egyszerre izgalmas és gyönyörködtető, a Green Gate klasszikus design-nak egyik legszebb példája.






A személyes kedvencem nekem mégis az új tengerparti hangulatot árasztó Audrey kollekció. Az indigókék és fehér szín szín együttese nálam mindig telitalálat. A régebbi kollekciókkal ötvözött újragondolt formák és minták biztosítják most is a jól ismert Grenn Gate élményt. A csillagok, a pöttyök és a csíkok ebben az indigó árnyalatban hihetlen mély karaktert kapnak. A tengerész minta megjelenése pedig már most elrepít minket a  forró nyári hangulatba. (Star indigo párnahuzat, Star indigo ágytakaró, Spot indigo-, Small star indigo-, No1 indigo porceláncsészék)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése