Skandi Trend

2016. június 29., szerda

Nyári hangulatban

Most már tényleg nyakunkon a nyár! Itt a jó idő. Lehet strandra menni. Lehet jó nagy kirándulásokat szervezni...


Rövidebb piknikekhez vagy a strandra érdemes beszerezni egy praktikus strandtáskát. Lehetőleg jó nagyot, amibe minden elfér. Törölköző, naptej, inni- és ennivaló, 1-2 játék kisgyerekek esetén. Természetesen a száraz váltóruháról se feledkezzünk meg!

Fontos szempont, hogy a strandtáska strapabíró anyagból készüljön és kényelmes legyen a cipekedés során is!
Ideális a gyékényekből készült táska, hiszen nagyon jól szellőzik és könnyen megszárad, ha véletlenül víz éri. Ami ugye a vízparton könnyen előfordulhat!


A Green Gate idén egy különleges darabbal is meglepte vásárlóit! A Noa névre keresztelt gyékény strandtáskái 2in1 funkciót is ellátnak, hiszen a strandtáskához egy tépőzár segítségével könnyen felrögzíthetjük a szintén gyékényből készült napozót!

 
A gyékényből készült strandtáskákat természetesen nemcsak nyáron használhatjuk, hiszen formájuk, anyaguk és alakjuk miatt ideális bevásárlótáskák is lehetnek.





 Ugyanez a helyzet a vászon táskákkal is, csak azokat a strand mellett elvihetjük egy jó kis városi sétára vagy kirándulásra akár. De egyszerűen lecserélhetjük az év közben használt táskánkat is rájuk, már csak a nyári hangulat miatt........



 A blogon látható strandtáskák megvásárolhatóak a www.skanditrend.hu webáruházban! Július 10-ig 10%-20%-30% kedvezményt is adunk az egyes darabokra!

















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése