Skandi Trend

2015. december 2., szerda

Ajándékvadászat - ezüst- és aranyvasárnap!


Emlékeztek még a régi idők ezüst- és aranyvasárnapjaira? Igazi ünnepi hangulat uralkodott a boltokban. Szinte ma is érzem az akkori illatokat, látom magam előtt a karácsony villódzó fényeit.
A karácsony előtti vasárnapi vásárlások igazi családi programok voltak akkoriban.
Úgy néz ki, hogy az új szabályozással visszatér ennek az ünnepi előtti vásárolgatásnak a varázsa.

Skandi trend

A karácsony előtti nagy hajrában tényleg jól jön a vasárnapi plusz egy vásárlós nap. A hétköznap dolgozók egy kicsit fellélegezhetnek, hiszen nem kell mindent a szombati nagy rohanásban elintézni. Nem kell kapkodni. Nyugodtan, átgondolva, ráérősen a hét utolsó napján is el lehet intézni az ajándékok beszerző-körútját.

www.skanditrend.hu


A személyre szabott, egyedi ajándékvadászatra pedig mindenki tudja, hogy sok időt kell szánni.
A Skandi Trend is támogatja mindenki ez irányú törekvését, hiszen a budaörsi boltjuk az ünnepek előtti ezüst- és aranyvasárnap is nyitva tart!


Javasolt menetrend tehát: első körben induljatok el a honlapon egy ajándékvadászatra - www.skanditrend.hu . Ha rátaláltatok az aktuális kincsre, de nem vagytok biztosak még a megfelelő szín vagy forma kiválasztásában, akkor gyertek ki a budaörsi üzletbe – akár vasárnap is – és válasszátok ki az üzletben a TÖKÉLETES ajándékot”! - Budaörs, Templom tér 7. 2040

skanditrend.hu

Nyitva tartás:

Hétfő-Péntek: 10.00-18.00 óra

Szombat 10.00-14.00 óra

Vasárnap: 10.00-14.00 óra 
(csak december 13. és december 20.!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése