Skandi Trend

2015. december 15., kedd

Itt a Karácsony!


Úgy érzem idén is megkezdődött a karácsonyi visszaszámlálás. Az utcák, az épületek, a lakások már ünnepi díszbe öltöztek. Az emberek folyton rohannak, kezükben nagy szatyrokkal. Néha elgondolkodom, hogy kinek és milyen ajándékot is rejthetnek a nagy pakkok.

 Karácsonyi ajándékötletek

 A teendők ilyenkor feltűnően megsokasodnak.  A sulikban is gőzerővel készülnek a méltó ünneplésre. A lányom iskolája egész héten színházasdit játszik, a fiamé pedig a karácsonyi koncertre készül. A bölcsöde szerencsére egy szimlpa mézeskalács sütéssel letudja az ünnepi készülődést. Remélem is, hogy kedvet kap a kicsi a sütögetéshez, mert itthonra is beszereztem már a mézet. Már csak a formaszaggatót kell előásnunk a szekrény mélyéről.
 Karácsonyi ajándékötletek

Sajnos az ajándékok beszerzésével nem állok ilyen jól. A rokon gyerekeknek szánt ajándékok mindig nagy fejtörést okoznak számomra. A saját családban az írni tudoknál már bevezettem a karácsonyi lista elkészítését. Nagyon népszerű az ötlet. Ide ugyanis  minden óhajukat, sóhajukat leírhatják. Idén alapos munkát is végeztek. Még csodálatos rajzos körítést is kaptam mindkettőtől. Érdekesebb volt azonban, hogy nem fogták vissza magukat. Tényleg minden kívánságukat leírták. Én pedig jót mulattam rajta! Na de félre a tréfát, azért így is tudtam szemezgetni a listából. Remélem nem nyúlok mellé a nagy meglepetésnek….. 

Karácsonyi ajándékötletek

Talán mindenkivel kellene egy ilyen karácsonyi listát íratnom, ezzel elkerülhetném a sok vívódást és a sok céltalan ajándék utáni hajkurászást. Nektek is van valami csodafegyveretek a karácsonyi ajándékok beszerzésére?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése