Skandi Trend

2016. április 26., kedd

Anyák napja

Anyák napját a világ szinte minden pontján ünneplik. Nincs egységes dátuma. Európa egyik részén május első, míg másik részén május második vasárnapján ünneplik az édesanyákat. Mi itthon az előbbi táborhoz tartozunk.

www.skanditrend.hu

Érdekes egybeesés, hogy idén ez a nap dupla ünnep lesz. Május első vasárnapja ugyanis épp május elsejére esik. Az édesanyák mellett a munka ünnepének a napja. Dupla ünnep, dupla boldogság!
Egy szál virág, egy apró személyre szóló meglepetés minden édesanyának! Néhány tipp, ami megkönnyíti a választást!


1. Az amerikai szobrásznő - Susan Lordi - műgyanta szobrai ideális anyák napi ajándékok. Szeretet, bizalom, ragaszkodás, megbecsülés - mindezeket kifejezésre juttatják a művésznő szobrai. Örök emlékek a számunkra legfontosabb emberek számára!

www.skanditrend.huhttp://www.skanditrend.hu/category/willow-tree/http://www.skanditrend.hu/category/willow-tree/2. Muránói ezüst keretbe foglalt üvegékszerek! Egyszerűségében csodálatos és egyedi minden darab. Ez az ékszer biztosan nem jön szembe majd az utcán, hiszen minden egyes darab egyedi mintát és színvilágot mutat.

http://www.skanditrend.hu/category/muranoi-uvegekszer/

http://www.skanditrend.hu/category/muranoi-uvegekszer/

http://www.skanditrend.hu/category/muranoi-uvegekszer/


3. Green Gate porcelánok mindig, mindenkor! Egy szép porcelánbögre,  egy pitesütő, egy fémdoboz szett, egy textil kötény.....nem lehet melléfogni!

http://www.skanditrend.hu/decoration/porcelan-bogre-vilma-vintage/
http://www.skanditrend.hu/decoration/porcelan-teaskanna-naomi-beige/


http://www.skanditrend.hu/decoration/2-db-os-sut-tal-pale-pink-dot/Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése