Skandi Trend

2016. április 8., péntek

Fazonigazítás a konyhában

Sokan érzik úgy, hogy úszik a konyhájuk. Egyre több a konyhai eszköz, egyre több mindent kellene elpakolni. Rendet kellene persze rakni, csak félünk a nagy feladattól. Ismerős a helyzet?

A titok a rendszerezésben van, és a helyes tárolási szokások kialakításában. Ha megvan minden apróságnak a kijelölt helye, akkor nagyobb valószínűséggel rakjuk vissza használat után az eszközöket oda. Elkerülhető lesz a szanaszét hagyott dolgok okozta káosz. Ami amellett, hogy kiábrándító látvány még a dolgunkat is megnehezítheti, azzal, hogy pont akkor nem találjuk a használni való eszközt, amikor épp szükség van rá!

Érdemes hát belevágni a lehetetlennek tűnő feladatba és nekikezdeni a régen halogatott "konyhai fazonigazításba".

Egy kedves barátunk is nagy nehezen meghozta a döntést. Persze a motivációt előmozdította, hogy a Skandi Trend is besegített egy kicsit az átalakításba!

Hogy miben tudunk mi segíteni? A már meglévő dolgaidat átnézzük, szelektáljuk belőle a felesleges dolgokat, rendszerezzük a maradékot, kialakítjuk a legoptimálisabb tárolási megoldásokat a konyhádban. Magyarán szólva rendet teremtünk a káoszban!

Amennyiben neked is szükséged lenne egy kis segítségre a konyhád újragondolásában, hívd a Skandi Trendet!



Konyha a fazonigazítás előtt:



Konyha a fazonigazítás után:








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése