Skandi Trend

2017. május 9., kedd

Esküvői szezon - Terítéken a romantika!

Lassan kezdődik az esküvői szezon! A nagy nap előtt rengeteg tennivalója van a fiatal párnak és a szűkebb családnak! A legcélszerűbb, ha felosztják a tennivalókat! A leendő arára hagyjuk a legszebb feladatot a ruha beszerzését! :) A vőlegényre bízzuk rá a nászút megszervezését! A szülők pedig kezdjenek neki a nem kicsi háttérmunka megszervezésének! A násznép fogadása, a lakodalom helyszínéül szolgáló helyszín ünnepi berendezése, kidíszítése, a terítékek és az esküvői menü megkomponálása, a zenei háttér biztosítása - mind gondos és a alapos szervezést igénylő feladatok!Külön esküvő szervező hiányában a dekoráció és az ünnepi hangulat megteremtése óriási feladatnak tűnik! Persze nem kell elkeseredni, hiszen az online piactéren már számos webáruház kínálatát elérjük, ahol gyorsan és szakszerűen beszerezhetjük a szükséges termékeket!

A Skandi Trend esküvői szezon ajánlatából mazsolázva csodálatos ötletet meríthetünk akár az esküvői teríték, akár a dekoráció megálmodásához, de számos inspirációt találhatunk a kreatív nászajándék gondos kiválasztása ügyében is! (Willow Tree szobrok, porcelán sütőtálszett, dekoratív és mókás lakásdekorációs táblák, különleges ágytakarók, gyertyatartók...stb.)
Terítéken a romantika! - Mi kerüljön az esküvői asztalra? 

Üvegvázák frissen szedett virágokkal, lámpák, mécsesek - saját kezűleg elkészített asztali dekoráció és egy gyönyörű asztalterítő.... Ünnepi vagy különleges - virágmintás (GreenGate Tess White) vagy ezüst/arany dekoros (GreenGate G Gold) porcelántányérok, de letisztult és elegáns az egyszerű, naturkerámia (Alice pale pink) használata is az esküvői terítékben! Különleges hatást érhetünk el a kerámia és a porcelán termékek keverésével! Célszerű a "lentről felfelé" építkezés! Kerámia nagytányér alul, rajta a porcelán kistányér és leveses tál. Üvegpoharakból célszerű a vizes és  boros pohár mellett a pezsgős pohár biztosítása is! A megfelelő számú evőeszközökről sem szabad megfeledkezni. A szalvéta kiválasztásában is legyünk körültekintőek - itt a színek harmóniájára érdemes nagyon figyelni.

A lakodalmak sokszor hajnalig elhúzódnak - ne feledkezzünk meg a romantikus fényeket biztosító lámpásokról, mécsesekről sem! A Skandi Trend webáruházban számtalan méretű és formájú lámpásból, gyertyából és mécsesből választhatjuk ki a legmegfelelőbbet!A GreenGate különféle ajándékkártyái és dísztasakjai ideális ültető cédulaként is használhatóak! Dekoratív, gyors és praktikus megoldást nyújtanak egyszerre!


A dán GreenGate termék kollekcióinak különlegessége, hogy a minták és színek mindenen megjelennek. Például a Sophie Vintage termékcsaládban találhatunk porcelán nagytányért, kistányért, müzlis tálat, leveses tálat, latte bögrét, csésze szettet, konyharuhát, asztali futót, terítőt, kötényt, de akár termoszt, üveg poharat is. A színek és a minták bár különbözőek az egyes kollekciókban, mégis a különféle termékek nagyon jól kombinálhatóak egymással. Egy esküvői asztalra csodálatos, szemgyönyörködtető variációkat lehet kreálni a Skandi Trend webáruházban kapható termékekből!
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése