Skandi Trend

2017. május 18., csütörtök

Újdonságok a GreenGate kínálatában!



A GreenGate 2017-es tavasz-nyári kollekciója rengeteg újítást és meglepetést tartogat számunkra. A korábbi években megkedvelt romantikus-virágos irányvonal mellett immár kisebb-nagyobb kitekintéseket is láthatunk a márkánál. Az új fekete-fehér színvilágú etno stílusjegyeket is magán hordó Sacha kollekció egy rendkívül izgalmas és trendi látványvilágot hoz be a GreenGate milliőbe! A merészebb, nagyobb mintákkal dolgozó Sacha black kollekció nem hagy semmit a véletlenre. A kollekció darabjai egyértelműen uralják környezetüket. A nyári, szabadtéri terítések, tálalások kiemelt, szemet gyönyörködtető darabjai lesznek mindenképp. Az apróbb mintákkal dolgozó Sacha dark grey kollekció visszafogottabb, kevésbé harsány darabjai a kisebb, családiasabb környezetben is megállják a helyüket.





Természetesen ebben az évben sincsenek elhanyagolva a romantikus stílus kedvelői. A GreenGate három vadonatúj kollekcióval is kedvezett rajongóinak. A letisztult és elegáns virágözön kedvelőinek a Tess White kollekciót dobták piacra a gyártók. A határozottabb, élénkebb színeket kedvelőkre számít a Donna White kollekció, míg a tini lányok és a lányos romantikát kedvelők örülhetnek a vadonatúj Tammie pale pink és pale blue kollekció apró, babaházas romantikájú kis rózsáinak. A virágos kollekciók mintavilága természetesen a porcelán termékek mellett megjelenik a konyhai és hálószobai termékeken is. Sőt a Tess White kollekcióban a kifejezetten kedvelt nyári strand termékeket is megtalálhatjuk, mint például az összetekerhető napozó matrac, vagy a kinti étkezésekhez használható műanyag Tess White étkészlet....







A visszafogottabb romantika kedvelőire számít idén az Ingrid kollekció. A szürke és világoskék alapon mintázó fehér virágok a légies, de egyben modern milliő megteremtésében segíthetnek. Az igazi nyári, tengerparti hangulatot most is a kék-fehér kollekciók világában kereshetjük. A Fleur blue és a Lolly blue kollekciók egyszerre hozzák a nyárias és romantikus hangulatot. 




A modernebb és fiatalosabb stílus darabjait idén a Leoma peach, az Elsa sand, Vita sand és a Nola White kollekciókban kereshetjük. 




Üdítő változást fedezhetünk fel az Alice kerámiák formavilágában is. A korábbi hosszúkás, magas bögrék mellett most megjelent egy rendkívül "cuki" bögrét és kistányért is magába foglaló teázós szett. Három színből lehet választani: rózsaszín, világoskék és világoszöld. A régóta várt kerámia tortatál is csodálatos darabja a kollekciónak! Az Alice egyszínű pitesütői pedig igazi főnyereménynek számítanak kategóriájukban!



A porcelán és kerámia termékek mellett vadonatúj - nyárestéket romantikussá tevő lámpások, ülőpárnák, ágytakarók és kosarak is színesítik a GreenGat legújabb tavasz-nyári kollekcióját!



Nézzetek be a Skandi Trend webáruházba 
és válogassatok a legújabb termékek között!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése