Skandi Trend

2015. január 19., hétfő

Akció indul

Hosszú évek óta bevett gyakorlat, hogy januári árleszállításokon turbózom fel a gyerekek ruhatárát. A téli kabátok beszerzése például mindig ilyenkor történik. Érdemes azonban az akciózás kezdetére időzíteni a beszerzőkörutat, mert a készlet hamar mérethiányos lesz. Érdekes, hogy míg 5-6 évvel ezelőtt sok helyen csak januárban kezdték el az árleszállításokat, most már a boltok többsége már a két ünnep között, sőt idén volt olyan ruházati üzlet, aki már az ünnep előtt is akciózott.
Személy szerint nekem jobban tetszett a januári akciókezdés, mert én az két ünnep közötti időszakot szeretem inkább a családdal tölteni, mint a boltokba való válogatással.

Szerencsére a lakberendezési áruházak jobban besegítenek az akcióvadászatba, hiszen ők a honlapjukon is közzéteszik a leszállított áruk listáját, szerencsés esetben képpel, infóval. Nincs ez másként a webárúházaknál sem. Az akciózásba ők is beszállnak.
Webáruházunkban például január elejétől több mint 110 terméket árul legalább 20-50 %-os kedvezménnyel. Amiről tehát vérző szívvel lemondtunk a karácsonyi vásárlásnál, azt most utólag fél áron is megszerezhetjük.




Jó alkalom, hogy kiegészíthessük már meglévő darabjainkat egy porcelán teáskannával vagy tejkiöntővel (Star Warm Grey), de az esetleg eltörött készletek pótlását is mostanra érdemes időzíteni (Mimi Green vagy Pink porcelán kistányérok). Murphy törvénye szerint az ünnepek után derül ki, hogy leamortizálódott a konyhai fogókesztyűnk  és persze épkézláb konyharuhánk sincsen.  Ezeket tehát mindenképpen rakjuk be virtuális kosarunkba!(Mathilda White fogókesztyű és Vera Grey konyharuha)  Az előrelátó háziasszonyok pedig már most beszerezhetik a jövő karácsonyi ünnepek kellékeit: a csodaszép dekorszalagokat (Tree Red, Lotte Grey dekorszalag), a karácsonyi üdvözlőkártyákat (Bambis karácsonyi üzenőlapok), és karácsonyfadíszeket. (Heart Grey ill. Top Grey karácsonyfadíszek). A régóta áhított ágytakarókhoz (CelineWhite ágytakaró) ill. párnahuzatokhoz (Phoebe Mint vagy AnoukWarm Grey párnahuzat) is kedvezményes áron juthatunk most hozzá, de azt hiszem érdemes gyorsan dönteni, mert néhány árúnál már most kiírták, hogy utolsó darab. :)





1 megjegyzés:

  1. De jó, hogy ilyenekről is hírt adsz :) eddig egyetlen oldalon a www.lakberinfo.hu láttm ilyet. Mindkettőtöket szeretlek olvasgatni :)
    MIa

    VálaszTörlés