Skandi Trend

2016. január 27., szerda

A Maileg varázslatos világaAz elmúlt évtized egyik legnagyobb dán iparművészeti sikertörténete Dorthe Mailil nevéhez fűzödik. Dorthe 1999-ben férjével közösen megalapította a Maileg márkanéven ismertté vált állatfigurák csodálatos univerzumát.

Skandi Trend - Maileg
Foto: bellarose.czSkandi Trend - Maileg
Foto: Pinterest
A modern és kortárs művészetet a klasszikussal csodálatosan ötvöző figurák a tündérmesék világát idézik fel szemlélőjük számára. A képzeletnek, a fantázia szárnyalásának ebben a világban semmi sem szab határt. A teremtmények stílusa egyszerre szeszélyes és édes. Azonnal beleszeret nemcsak gyerek, hanem felnőtt is. 

Az erdő kedves lakói mellett feltűnnek a mesék világából ismert elfek és manók is. A figurák szorosan kapcsolódnak ünnepeinkhez is. A karácsony, a húsvét, a Valentin nap – mind-mind megtalálható a Maileg csodálatos világában. 


A változatos és egyedi designt követő Maileg termékek a magas minőséget jelentik mindenekfelett. Európában, különösen Skandináviában már évek óta nagy kultusza van. Pár éve már Amerikában is figyelemreméltó sikereket érnek el. 


Skandi Trend - Maileg
Foto: bellarose.cz

Hazánkban a budaörsi székhelyű Skandi Trend webáruháznál találhatók meg a Maileg egyedi és különleges figurái.

Foto: Pinterest
Skandi Trend - Maileg
Foto: Pinterest

Bár még csak január van, érdemes már most készülődni a húsvétra! 

A Maileg kedves, hosszúfülű nyúlfigurái gyerek és felnőtt számára emlékezetessé és különlegessé teszik ragyogó tavaszi ünnepünket!

Nézettek körül a Skandi Trend webáruházában! Válogassatok a varázslatos Maileg figurák között!Skandi Trend - Maileg
Foto: PinterestSkandi Trend - Maileg
Foto: Pinterest


Skandi Trend - Maileg
Foto: bellarose.cz     

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése