Skandi Trend

2016. január 20., szerda

Pitesütés Kate Winslettel


Meglehetősen hadilábon állok a romantikus filmekkel. A tündi-bündi, öncélú, rózsaszín felhőbe burkolt romantikát nem igazán díjazom. Nem tudnak lekötni. A humorral vegyített romantikus filmeknek már adok esélyt. Érdekes módon az angolok ismerik ennek a legjobb receptjét. Gondolok itt a Sztárom a párom vagy az Igazából szerelem című filmekre. Nagy kedvencek régóta. 
Az amerikaiak viszont a filmdrámába csomagolt szomorú romantikus filmekben jók.

Foto: www.imdb.com

A 2013-as Nyárutó című film is azt hiszem, hogy egy maradandó darab. 
Az a típusú film, ami megragad, elgondolkodtat. Kate Winslet nagyszerű alakítása mellett számomra két emlékezetes pillanata van a filmnek. 
Az egyik a közös pitesütés. Hosszú percekig nézzük, ahogy a barackos pite elkészül. A jelenet mégsem erről szól. Hanem a hirtelen megtalált nyugalomról, elfogadásról, szeretetről, magáról az egymásra találásról. Gyönyörű pillanatok. És még élő pitekészítési ötleteket is kaphatunk! Bravúros! 
 
Foto: Green Gate


A film másik nagy pillanata, a történet végén kimondott szomorú igazság: hogy mekkora tragédia, amikor egy nő nem a kiválasztott férfiba szerelmes, hanem magába a szerelembe. És ilyen affinitásokkal ugye nem könnyű társat találni. 

Hogy a főszereplőnknek sikerül-e ez, most nem árulom el. Nézzétek meg a filmet. Ezeken a hideg, borongós napokon egy forró pite kíséretében igazán jó hétvégi program lehet ennek a remekül megkomponált, szívszorító történetnek a megismerése! Mindenkinek ajánlom!

Foto: Pinterest


Ha még nincs pitesütő tálad nézz körül a Skandi Trend kínálatában! Biztos megtalálod a számodra megfelelő darabot!

bit.ly/20bGAGH

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése