Skandi Trend

2014. november 29., szombat

Csonka Anita receptje: Paradicsomos pite

Hozzávalók:

4 evőkanál mustár
1 csipet cukor
20 dkg koktélparadicsom
12 dkg trappista sajt
12 dkg kecskesajt
15 dkg liszt
12 dkg natúr krémsajt
12 dkg margarin
15 db friss bazsalikom levél
2 gerezd fokhagyma

1.     A lisztet keverjük el a cukorral, a lereszelt fokhagymával és a hideg, darabos margarinnal. Keverjük hozzá a krémsajtot. A tésztának enyhén darabosnak kell lennie.
2.     A pite formára terítsük rá a kinyújtott tésztát, egyengessük bele a formába hogy mindenhol kibélelje.
3.     A tésztát kenjük be mustárral, majd szórjuk meg az összedarabolt kecskesajttal.
4.     A megmosott paradicsomokat vágjuk ketté és rendezzük el a tésztán.
5.     Szórjuk meg reszelt sajttal. Süsük 30 percig 220 fokon.

Melyik pitesütőt választja:

A Piros pöttyös az igazi :)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése