Hozzávalók:
4 evőkanál mustár
1 csipet cukor
20 dkg koktélparadicsom
12 dkg trappista sajt
12 dkg kecskesajt
15 dkg liszt
12 dkg natúr krémsajt
12 dkg margarin
15 db friss bazsalikom levél
2 gerezd fokhagyma
1 csipet cukor
20 dkg koktélparadicsom
12 dkg trappista sajt
12 dkg kecskesajt
15 dkg liszt
12 dkg natúr krémsajt
12 dkg margarin
15 db friss bazsalikom levél
2 gerezd fokhagyma
1. A lisztet keverjük el a cukorral, a lereszelt fokhagymával és a
hideg, darabos margarinnal. Keverjük hozzá a krémsajtot. A tésztának enyhén
darabosnak kell lennie.
2. A pite formára terítsük rá a kinyújtott tésztát, egyengessük bele
a formába hogy mindenhol kibélelje.
3. A tésztát kenjük be mustárral, majd szórjuk meg az összedarabolt
kecskesajttal.
4. A megmosott paradicsomokat vágjuk ketté és rendezzük el a tésztán.
5. Szórjuk meg reszelt sajttal. Süsük 30 percig 220 fokon.
Melyik pitesütőt választja:
A Piros pöttyös az
igazi :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése